SCHIMBARE anunţată de FACEBOOK. Vom putea dezactiva un ELEMENT enervant introdus recent
Facebook a făcut recent serviciul Live Videos disponibil pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare online. Însă, deşi noua caracteristică este interesantă, mulţi utilizatori sunt deranjaţi de faptul că Facebook îi anunţă de fiecare dată când cineva din lista de prieteni începe o transmisiune live.
Compania a decis să ofere, în următoarele săptămâni, o opţiune prin care le va permite utilizatorilor să blocheze notificările pentru Live Videos, poți afla de pe businessmagazin.ro.
Transmisiunile live apar la începutul fluxului de ştiri. În acest moment pot fi blocate una câte una. De fiecare dată când cineva porneşte o astfel de transmisiune, un utilizator poate apăsa pe butonul ”Live Subscribe” din partea de sus a clipului şi opri de acolo notificările. PENTRU MAI MULTE DETALII, CLICK AICI





0 comentarii
Lasă un comentariu
Utilizatorul este singurul responsabil de conținutul mesajelor pe care le postează și își asumă toate consecințele.
ATENȚIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conțin cuvinte obscene, anunțuri publicitare, atacuri la persoană, jigniri, amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislația în vigoare.
Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidențialitate conform regulamentului GDPR și cu Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.