O nouă opțiune pe canalul de streaming Disney+
Canalul de streaming Disney+ a lansat o actualizare globală a setului „Continuă vizionarea”, permițând utilizatorilor să elimine cu ușurință titlurile pe care nu mai vor să le urmărească. Astfel că, indiferent dacă ați terminat deja un titlu, ați adăugat ceva accidental sau pur și simplu doriți o resetare, titlul respectiv poate fi eliminat.
Opțiunea de a elimina un titlu din lista celor pe care le urmăriţi există deja pe alte canale de streaming. Netflix o are de mai mult timp, împreună cu posibilitatea de a da „Like” sau „Dislike” titlului respectiv. Opțiunea de eliminare din seria „Continuă vizionarea” este disponibilă și pe Max, și pe Amazon Prime. Pe SkyShowtime, aceasta încă nu există.
Procedura de eliminare a unui titlu nu este deloc complicată. Dacă urmăriți Disney+ pe televizor, navigați la titlul căutat, țineți apăsat butonul de pe telecomandă, apoi selectați "Eliminare". Pe un dispozitiv smart, dacă vă aflați pe pagina "Detalii" a filmului sau serialului pe care nu doriți să-l mai continuați, apăsați pictograma din dreapta sus și selectați "Eliminare".
Totuși, progresul vizionarii nu va fi șters odată cu eliminarea din rând. Dacă veți dori să reveniți vreodată la titlul respectiv, veți putea să-l reluați din punctul în care v-ați oprit.





0 comentarii
Lasă un comentariu
Utilizatorul este singurul responsabil de conținutul mesajelor pe care le postează și își asumă toate consecințele.
ATENȚIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conțin cuvinte obscene, anunțuri publicitare, atacuri la persoană, jigniri, amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislația în vigoare.
Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidențialitate conform regulamentului GDPR și cu Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.